<

У Нововолинську триває пошук зниклого Станіслава Кузбакова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:37 | 15.02.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ 1 коментар

9-го листопада 20-річний Станіслав Кузбаков із Нововолинська пішов з дому та не повернувся. Поліція з допомогою громадськості продовжує пошуки молодика.

Охочих йти на пошуки виявилося близько 50-ти друзів, знайомих. Активно долучилися студенти НЕМКу разом із викладачами. Допомогли і з транспортом. Розділившись на групи шукачі прочесали дачні масиви в районі річки Західний Буг, навколишні ліси і села. Людям роздавали орієнтування, розпитували, чи бува хто не бачив хлопця, – пише сайт Нововолинськ.com.ua.

Стас Кузбаков пішов із дому 9 лютого о 17:00. Маму попередив – телефонувати не варто, мобільний залишив аби зарядити батарею. І більше ні сном, ні духом. На пошуки юнака до Нововолинська приїхала сестра Анастасія, котра проживає  в Одесі уже 8 років. Дівчина каже – минув майже тиждень, а все, як день. Розповідає, Стас за два дні до зникнення приїхав із Росії, там був на заробітках недовго, з місяць. В Росії проживає батько хлопця. Коли повернувся додому – був засмучений, ні з ким не розмовляв, усі телефонні контакти знищив і зник сам.

Раніше нічого дивного у поведінці Стаса рідні не помічали, з дому не тікав. Тож чому так вчинив цього разу – їм досі не відомо. Від вихідних до пошуків залучили поліцію, прочесали усі райони міста, терикони. Усе марно. Жодної зачіпки. Час до часу Анастасії телефонують люди, котрі нібито бачили хлопця. Та підтвердження їхнім словам поки не віднайшли.

Усіх, хто бачив хлопця, просять повідомляти на лінію 102 або за номерами телефонів – 0967455835 (мама Валентина), 0938238356 (сестра Анастасія).




один коментар
  1. А чого не перевірити всі соц мережі і тел дзвінки. Може в нього не все так добре було? Можливо і буде зачіпка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця