<

У Нововолинську триває підготовка до літньої кампанії оздоровлення та відпочинку дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 26.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Відповідно до розпорядження міського голови Віктора Сапожнікова затверджено заходи  щодо виконання  у 2015   році міської цільової соціальної програми  оздоровлення та відпочинку дітей на 2011-  2015  роки.

Заходами передбачено організувати роботу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку (з денним перебуванням, позаміського, іншого типу), охопити послугами оздоровлення та відпочинку значну кількість дітей, які  потребують особливої соціальної уваги та підтримки, організувати  оздоровлення дітей пільгових категорій за рахунок коштів субвенції з обласного бюджету. Продовжуватиметься співпраця з релігійними громадами, благодійними та громадськими організаціями щодо організації ними роботи дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, – повідомляє сайт міської ради Нововолинська.

Будуть організовуватися огляди – конкурси на кращий дитячий заклад оздоровлення та  відпочинку.  Також проводитимуться заходи щодо виявлення    безпритульних, бездоглядних дітей з метою їх соціально – психологічної реабілітації, залучення до активного відпочинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа