<

У Нововолинську створено групу для вирішення питань з працевлаштування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:52 | 26.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нещодавно за ініціативою Нововолинського міського центру зайнятості створена мобільна групадля комплексного вирішення питань працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

До складу групи окрім фахівців центру зайнятості увійшли голова міської організації Товариства Червоного Хреста України у місті Нововолинську Аліна Гриценко, керівник проекту по роботі з дітьми та молоддю Волинського Обласного Благодійного Фонду «Карітас-Волинь» Вікторія Скриннікова, – пише заступник директора Нововолинського МЦЗ  Ірина Олійник

Під час зустрічей мобільної групи сторони обмінюються інформацією щодо потреб людей з числа вимушено переміщених осіб, які звертаються до вищезазначених організацій. Потреби можуть бути різні: від необхідності знайти місце проживання, надати фінансову або гуманітарну допомогу, допомогти із працевлаштуванням. Кожна організація чи установа в межах своєї компетентності повинна швидко, кваліфіковано  та якісно надати цю допомогу.

Починаючи з березня 2014 року по березень 2015 року, до центру зайнятості звернулась 51 особа з числа вимушено переміщених осіб, з них 18 працевлаштовані, 2 особи взяли участь у тимчасових роботах, 2 особи проходили професійне навчання, в тому числі стажування безпосередньо на робочому місці приймальником замовлень та підвищення кваліфікації за напрямком «Бухгалтерський облік». Станом на 25 березня 2015 року на обліку перебуває 23 особи, в тому числі 17 мають статус безробітного.

При проведенні співбесід з вимушено переміщеними особами фахівці центру зайнятості отримують від людей інформацію про інші особисті проблеми та потреби, окрім працевлаштування. Отримавши цю інформацію намагаємося одразу ж зв’язатись зі своїми партнерами, представниками громадських чи волонтерських організацій, щоб оперативно допомогти людині, так як важливо щоб допомога була вчасною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок