<

У Нововолинську стартував тиждень дитячого читання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:49 | 24.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-9 класів центральної міської бібліотеки, відбулося відкриття Тижня дитячого читання літературним  святом «Під українським небокраєм книгу люблять і читають» з учнями 7-Б класу НВК «НСШ №1-колегіуму» (вчитель Патіюк Ірина  Юріївна).

Свято проходило в ігровій формі. Для цього учні були поділені на три команди: «Ерудити», «Читайлики» і «Розумники», кожна з яких продемонструвапла гарні знання у літературних конкурсах. Перемогу виборола команда «Розумників». Найкращим і найерудованішим журі обрало Андрія Торчило, за що й отримав приз – книгу Ріка Ріордана «39 ключів», – за інформацією Нововолинської ЦБС

В перерві між змаганнями ведуча заходу Антоніна Костилева познайомила присутніх з історією книги, розповіла про бібліотеку Ярослава Мудрого,  найбільші і найгарніші бібліотеки світу.

Поет,член літературно-мистецької вітальні«Мамина криниця», яка діє при книгозбірні, Анатолій Поліщук став учасником акції «Нововолинськ читає дітям». Школярі  спілкувалися з гостем, знайомитися з його віршами.

Для учнів у відділі діє книжкова виставка «Пропоную своїм ровесникам».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця