<

У Нововолинську спеціальна робоча група обстежила місця здійснення реалізації підакцизної продукції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:54 | 11.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

При Нововолинському виконкомі створена спеціальна робоча група, яка   здійснює обстеження місць реалізації підакцизної груп товарів. Її очолює заступник міського голови Олександр Громик.

-Два тижні роботи цієї групи засвідчили, що підприємці, котрі пропонують споживачеві горілчаний та тютюновий товар не завжди дбають про придбання ліцензії, легалізацію найманих працівників та сплату податку на нерухоме майно, – зазначив Олександр Громик.  – Так, за цей період проведено 38 обстежень місць торгівлі, за результатами яких не все гаразд  виявилося в питаннях офіційного працевлаштування. Нововолинські підприємці після діалогу з членами робочої групи подали відомості про прийняття на роботу 19 найманих працівників у  податкову інспекцію, – повідомляє сайт міськради.

Як повідомив Олександр Громик, за виявленими фактами незаконної торгівлі алкогольними напоями працівниками Нововолинської поліції були складені протоки та направлені до Головного управління ДФС у Волинській області  для відповідного реагування. Заступник міського голови наголосив, що робота у цьому напрямку продовжуватиметься.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця