<

У Нововолинську шукають активних громадян для патрулювання з поліцією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 4.09.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
0
/ коментарів 10

Депутат облради Борис Бабійчук на власній сторінці у Фейсбук пропонує усім бажаючим та небайдужим до долі Нововолинська жителів взяти участь у патрулюванні з поліцією.

Для цього потрібно заповнити анкету, в якій вказати інформацію про себе та особисті контакти.

“Для зниження криміногенної ситуації в місті потрібні активісти, які готові хоча б раз в місяць провести спільне патрулювання з поліцією. Прагнеш, щоб місто було безпечне – долучайся, заповни анкету”, – пише Борис Бабійчук на сторінці у соцмережі.

Анкета слугуватиме створенню бази активних мешканців, які готові долучитися для наведення порядку в місті, а заповнена інформація є необхідною для здійснення перевірки особи.

Введені дані, зазначає депутат, є конфіденційними і не будуть розголошуватися, використовуватимуться лише для формування патрулів в місті.




коментарів: 10
  1. Хай патролюють ті, що отримують зарплату, а обласний депутат перевірить за що вони її отримують, а не призивати для патрулюння активних громадян. Якщо він так хоче то хай сам і патрулює.

  2. Читайте два попередні коментарі – “юра” і “гість”. Оце вам весь Нововолинськ! Такий він і є. І був завжди. Поговорив я нещодавно із “активістами”, що піаряться на мітингах і публічних заходах. Сказали, що не буде ніякого патрулювання, якщо не буде фінансування. :)))

    • З таким щурами, як ти, ніколи і нічого на краще не зміниться в суспільстві. Через таких сци…унів, життям буде заправляти борзота, гопота та хамство. Вибачте за жаргон. Треба починати кожному з малого, якщо не можемо в глобальному маштабі

  3. Анатолій а що ще громада повина робити?На війну гроші давали,на все скидайся а для чого тоді влада,для чого платятся податкі?Де та розрекламована поліція?

  4. Цікаво як до цього відносяться самі депутата- вони самі не мають бажання попатрулювати вулиці? Було б чудово якби з кожним патрулем був присутній депутат.

  5. Я вже писав. За податки на місто виділили дві групи швидкого реагування. 30 викликів на дві групи – фізично не можливо щось робити окрім складання протоколів. Кому це вигідно? спитайте у Авакова, Гройсмана, Порошенка.
    Зараз йде децентралізація і вирішувати наші проблеми, тільки в наших руках.
    Вулиці стануть безпечними, коли громада стане активна. А зараз “моя хата скраю – я нічого не знаю”, легше посидіти перед ТВ, понарікати на долю і вірити, що щось зміниться.
    Платити ніхто не буде. Якщо Вас все влаштовує – ніхто Вам не допоможе коли в місті буде лише два патрулі.

    Сьогодні хлопці в поліції готові навести порядок на вулицях, але фізично вони не можуть – штат малий. Було 15 дільничих – зараз 6 для прикладу. Саме тому начальник поліції звернувся з пропозицією до активних громадян.
    Потрібні спільні патрулі, потрібні собаки, потрібні свідомі громадяни.
    Мінімальний внесок кожного дасть позитивний результат.
    Долучайтесь, заповнюйте анкету, а тоді коментуйте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер