<

У Нововолинську шкільних психологів навчали надавати першу психологічну допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 18.11.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську психологів загальноосвітніх шкіл і соціальних працівників навчали надавати першу психологічну допомогу дітям і дорослим в умовах воєнної загрози.

«Зменшення впливу кризових ситуацій в гострій фазі та надання першої психологічної допомоги» – це завдання дводенного тренінг-семінару для нововолинських шкільних психологів і соціальних працівників, зініційованого обласним благодійним фондом «Карітас Волинь».

До слова, у школах Нововолинська навчаються 73 дітей учасників АТО і 46 учнів з Донецької і Луганської областей та Криму. Але не тільки ця категорія школярів потребує психічної допомоги вважає завідувачка психолого-медичної і педагогічної консультації при управлінні освіти міськвиконкому Олена Токарєва.

«Моя робота спрямована на роботу з дітьми з особливими потребами. І коли батькам при народженні чи пізніше коли ця травма сталася виникає кризова ситуація. І тут проблема не де шукати спеціаліста, а як витягнути з цього всього, як допомогти жити щасливо? Щоб батьки і діти змогли адаптуватися в суспільстві. Тому такі тренінги необхідні, інформація дуже потрібна»,- каже жінка.

У найближчих планах обласного благодійного фонду «Карітас Волинь» проведення тренінгів для медиків, рятувальників, працівників міліції і військовослужбовців з надання психологічної допомоги.

«Волинська обласна державна телерадіокомпанія»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер