<

У Нововолинську шахтарі не прибули на люстрацію ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 14.03.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Обіцяного мітингу та народної люстрації керівництва ДП «Волиньвугілля», що анонсувалися на п’ятницю 13-го, не відбулося. Після появи цього оголошення в ЗМІ і офіційна, і незалежна профспілки шахтарів відхрестилися від його організації.

Нагадаємо, волинські шахтарі погрожують керівництву ДП «Волиньвугілля» народною люстрацією. Гірники скаржаться на те, що воно не враховує їхніх думок та зловживає своїм службовим становищем. Акція протесту під назвою «Сьогодні – він, а завтра – ти» мала відбутися у п’ятницю біля приміщення ДП «Волиньвугілля», – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Втім, кореспондента Інформаційного агентства Волинські Новини голова незалежної профспілкиБогдан Макарчук запевнив, що під стіни ДП «Волиньвугілля» він прибуде – аби на власні очі побачити, хто організатор мітингу. Але слова не дотримав.

Натомість, у приміщенні ДП «Волиньвугілля знаходилося до 10 шахтарів. Ніхто з них не погодився надати коментар та пояснити, чому він прибув у ДП «Волиньвугілля». Складалося враження, що хлопці прибули про всяк випадок на захист начальства.

Один із них нарікав на те, що потрібно працювати, а не мітингувати. На питання, чого ж він прийшов на мітинг, відповів, що на роботі. Мабуть, про таку роботу, як ходіння на мітинги мріє кожен працівник…

До речі, про всяк випадок за парканом стояла і міліцейська автівка.

Керівництво ДП «Волиньвугілля» навіть до цієї купки шахтарів на розмову не вийшло. Тож питання про те, хто посіяв неправдиву інформацію про черговий шахтарський мітинг та народну люстрацію керівництва ДП «Волиньвугілля», залишається без відповіді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер