<

У Нововолинську розпочав діяти цілодобовий пункт обігріву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 5.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 2

5-го січня в Нововолинську почав функціонувати Пункт обігріву. У морозні дні всі охочі можуть безкоштовно випити гарячого чаю та отримати першу медичну допомогу в разі переохолодження. Цілодобово там чергує працівник державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пункт обігріву створений з метою недопущення випадків переохолодження і обмороження населення під час несприятливої погоди. Знаходиться він за адресою: мікрорайон Шахтарський, 36 (приміщення Суспільної служби України). Пункт працюватиме цілодобово щонайближчі 10 днів. Надалі метеоцентр прогнозує потепління, але у випадку, якщо погодні умови знову погіршаться, робота пункту обігріву продовжиться.

Кожен мешканець безкоштовно може погрітися, випити чаю та скуштувати печива. Скористатися також можна теплими ковдрами. Перебувати на час холоду там можна необмежену кількість часу. У випадку переохолодження організму, потерпілому нададуть першу медична допомогу та направлять до лікарні.

“Організовують пункт обігріву в Нововолинську вже шостий рік поспіль, але надзвичайних ситуацій з випадками обморожень не траплялось” – розповів сержант служби цивільного захисту Ігор Климук.

Такий пункт у Нововолинську єдиний і фінансує його міська рада. Раніше він здійснював свою роботу в центрі міста у наметі, зараз це місткий, опалювальний зал, де нададуть невідкладну допомогу та підтримку всім нужденним.

Синоптики прогнозують, що морози в Нововолинську триматимуться впродовж тижня, термометр сягне позначки плюс тільки 13-го січня. Найхолодніше буде 8-го січня, очікується мороз до -22 градусів.




коментарів: 2
  1. Ура, печенюшкі, завтра зайду. Ви щеб на 2-й шахті чи на териконі цей пункт відкріли…хто там мерзне на шахтарському?!!!! На автостанції чи біля ринку таке треба організовувати. Показуха!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер