<

У Нововолинську розпочалися громадські слухання з приводу будівництва нових об’єктів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:58 | 21.02.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську з метою врахування громадських інтересів проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації нових об’єктів: будинку відпочинку водіїв на вулиці Автобусна, 15, на території існуючої автомобільної стоянки; плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування складських будівель на вулиці Шахтарській, 28-К; плану території земельної ділянки для обслуговування будівель та споруд ТзОВ «Побутсервіс» на проспекті Дружби, 8.

Про початок слухань повідомили на сайті Нововолинської міської ради 19-го лютого.

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради. Розробник містобудівної документації: ТОВ «Архітект» місто Луцьк.

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Нововолинської міської ради Михайло Вісьтак.

Будівництво та обслуговування передбачає такі основні техніко-економічні показники:

– будинку відпочинку водіїв на вулиці Автобусна, 15, передбачається на земельній ділянці площею 0,0921 га, площа забудови – 186 кв.м, площа замощення – 364 кв.м, площа озеленення – 371 кв.м.;

– складських будівель на вулиці Шахтарській, 28-К – на земельній ділянці площею 0,4294 га, площа забудови – 1169 кв.м, площа замощення – 2402 кв.м, площа озеленення – 722 кв.м;

– для обслуговування будівель та споруд ТзОВ «Побутсервіс» на проспекті Дружби, 8 – на земельній ділянці площею 0,1576 га, площа забудови – 575 кв.м, площа замощення – 1002 кв.м.

З детальними планами території можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури за адресою: місто Нововолинськ, Мікрорайон Шахтарський, 40. Містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді.

Пропозиції та зауваження надаються особисто у письмовій формі із зазначенням чітких обґрунтувань.

Строк подання та розгляду – місяць з дня оголошення про початок громадських слухань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер