<

У Нововолинську рівень злочинності зменшився, кількість розкритих справ збільшилася – відповідь Авакова Гузю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:22 | 4.08.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Кількість зафіксованих правопорушень у Нововолинську зменшилось, а розкриття справ збільшилося. Про це йдеться у відповіді міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова на звернення нардепа Ігоря Гузя щодо погіршення криміногенної ситуації у місті. 

У рамках обласної програми профілактики правопорушень на 2016-2020 рік передбачено, зокрема, у Нововолинську встановити 25 камер відеоспостереження, – інформує прес-служба народного депутата України.

У листі зазначається, що наразі у шахтарському місті не передбачається створення підрозділів патрульної поліції, на що наголошував у своєму депутатському зверненні Ігор Гузь, однак, у «майбутньому на території планується збільшення обслуговування патрульної поліції».

Нардеп порушував перед міністром питання віднайти винних та покарати їх (відкрити кримінальні провадження) за підпал автомобілів місцевих активістів.

Нагадаємо, що у ніч з 7-го на 8 червня  пошкодили транспорт голови місцевого ОСББ Яни Крупник, у ніч з 31-го травня на 1 червня підпалили авто громадського активіста Руслана Владарчика.

Зловмисники пограбували двічі житло депутата Нововолинської міськради, помічника нардепа – Володимира Шаповала.

«На сьогодні ніякого результату із розслідування справ немає. Мене, як потерпілого, жодного разу не викликали для показань до поліції. Коли сталося пограбування, приїхав слідчий, глянув, описав, зробив відбитки, і на цьому справа «заглохла», – обурено прокоментував Володимир Шаповал.

Однак, як зазначається у листі-відповіді, «за заявою громадянина Шаповала В.В. також проводилося досудове розслідування у кримінальному провадженні, за результатами якого оголошено про підозру двом громадянам у вчиненні злочинів».

Щодо розслідування справи із підпалом авто Руслана Владарчика, то, за його словами, на сьогодні «офіційного підтвердження, що зловмисників зловили і покарали, нема».

«У I півріччі цього року кількість зареєстрованих у Волинській області кримінальних правопорушень зменшилася на 10%. Ця тенденція характерна і для міста Нововолинськ, де загальна кількість скоєних злочинів зменшилася на 7%», – йдеться у відповіді міністра.

Громадськість сподівається, що ситуація у Нововолинську з криміногенністю покращиться.




один коментар
  1. Коли поліція (міліція колишня) признається, що все погано, а точніше гірше ніж було!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа