<

У Нововолинську рекламу клеять навіть на дерева

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 28.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Ось така пані, проходячи по бульварі Шевченка від одного дерева до іншого, розклеює на них рекламні оголошення.

Така, на перший погляд, дрібниця, псує зовнішній вигляд міста а також спричиняє безліч клопоту комунальним службам міста, які повинні ці оголошення постійно зривати, – пише Нововолинський інформаційний портал.

І хоча такими фактами мають займатися працівники управлінь по контролю за благоустроєм міста, та мабуть у них не вистачає на це часу (так як дані оголошення постійно розклеєні по місту), тому вирішив їм в цьому питанні допомогти. Дані фото  можуть слугувати доказами в адміністративній справі.

До речі, відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення розклеювання оголошень в невизначених місцях тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу. Для пересічного громадянина, передбачений штраф, який коливається від 20 до 80 НМДГ (340-1360 грн.).  Для суб’єкта підприємницької діяльності і посадовця такий штраф може скласти 50 – 100 НМДГ (850-1700 грн.). Всі телефони та сама адреса вказана на самих оголошеннях ( магазин «Стиль»), тому з і ідентифікацією питань не повинно бути а лишні кошти у вигляді штрафу місту не завадять.

DSC04481_0
DSC04478_новый размер_0
DSC04477_новый размер_0
DSC04469_новый размер_0
DSC04465_новый размер_0
DSC04464_новый размер_0




коментарів: 3
  1. Ось ось. на зайвим було б перевірити такі собі “липові” фірмочки . А то таке враження що візовий центр у новіку відкрився. Ще й по 2000 тисячі за чергу просить. Це відповідно закону?

  2. Доброго дня шановні друзі.Звичайно Ви праві що розклеювати оголошення не личить.З приводу накладання штрафу потрібно починати з місцевої ради далі комунальні служби а тоді ті що клеять на деревах.стовбчиках.зупинках. На превеликий жаль назвіть хочаб одне місце у місті де можливо розташувати своє оголошення.А відносно ліцензій це справа податківців чим і потрібно їм займатись!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер