<

У Нововолинську п’яного водія оштрафували на 17 тисяч і забрали права

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 11.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2394
/ 1 коментар

Водія, який у Нововолинську керував автомобілем у нетверезому стані, оштрафували на 17 тисяч гривень та позбавили водійського посвідчення на рік.

Про це йдеться у постанові Нововолинського міського суду від 4-го жовтня.

Чоловік 5-го травня о 3:00 по вулиці Шахтарській керував автомобілем “Mercedes-Benz” в стані алкогольного сп’яніння.

У суді він свою вину визнав повністю. Пояснив, що перебуває у скрутному матеріальному становищі, автомобіль є єдиним джерелом його доходу. Також чоловік просив врахувати, що він має на утриманні двох батьків-пенсіонерів, племінника, який є особою з інвалідністю, а також діда і бабу, тобто фактично є єдиним годувальником сім`ї, тому просив суд не позбавляти його права керування транспортними засобами.

Однак, пояснення чоловіка суд до уваги не взяв. Вказавши, що керування транспортним засобом в стані алкогольного чи іншого сп’яніння є найбільш тяжким порушенням у сфері безпеки дорожнього руху. Тяжкість обумовлена ступенем суспільної небезпеки, яка завдається вказаним діянням.

Тож вивчивши та дослідивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому штраф 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок