<

У Нововолинську публікація інтернет-видання “БУГ” пришвидшила ремонт газової “будки”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 17.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Журналісти інтернет-видання «БУГ» вирішили поцікавиться станом справ у жителів кварталу, що на вулиці Нововолинській, до складу якого входять будинки № 23, 25, 33 та 35. Нагадаємо, що 6-го жовтня ми публікували статтю  про аварійний стан газової «будки», що знаходиться в їхньому дворі.

Проблема полягала в тому, що Нововолинське управління газового господарства ігнорувало скарги населення, щодо незадовільного стану приміщення: огорожа навколо була майже знищеною, люки – відсунутими. До того ж, діти обирали саме це місце для своїх ігор.

Та після публікації нашої статті та дзвінка головному інженеру підприємства, неочікувано швидко для самих жителів кварталу, газовики приїхали та навели лад: огородили приміщення, оновили вивіску «Вогненебезпечно», закрили люки.

dsc_2599
dsc_2598

Люди задоволені «ремонтом» газопостачальної будівлі, але спокою їм не дає лише каштан, який росте біля самої будівлі. Та це вже питання до працівників “ЖКГ”.

dsc_2604
dsc_2612
dsc_2613
dsc_2609

Тому, якщо у вас виникнуть певні проблеми схожого характеру – звертайтесь. Інтернет-видання “БУГ” завжди готове допомогти.




коментарів: 2
  1. Ці будки в такому стані практично всюди.А на прохання загородити,бо ж це дійсно небезпечне місце ще й так близько від будинку,то лише гарно посміхаються і все списують на важкий стан в країні,що нема грошей.

  2. І це все, нащо здатне підприємство з міліонними прибутками? Дохлий ЖЕК і той на порядок крутіший, бо на таку важливу справу завжди має в загашнику декілька метрів стального дроту. Стидоба!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер