<

У Нововолинську псевдоподатківці обкрадають бізнесменів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:14 | 13.11.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У шахтарському Нововолинську “завелися” псевдоподатківці. Аферисти вимагають значну суму коштів від приватних підприємців в обмін на надання їм в подальшому певних преференцій у бізнесі.

Скільки наївних бізнесменів потрапило в тенета шахраїв у Нововолинській ОДПІ не повідомляють. Але кажуть, що заяви та повідомлення від платників податків про вчинення шахрайських дій невідомими особами до них ще продовжують надходити.

Діють псевдоподатківці за такою схемою: телефонують з різних номерів мобільних телефонів до керівників підприємців з вимогою надати матеріальну допомогу в розмірі від 4 тисяч гривень на картковий рахунок Приватбанку № 4149625801492677 на ім’я – Бучко Вікторії Миколаївни. Натомість обіцяють не проводити перевірки фінансової діяльності підприємця. Один із номерів телефонів, з яких телефонують шахраї такий – 0953728886.

Нововолинська ОДПІ просить платників податків у разі отримання інформації про вчинення протиправних дій зі сторони невстановлених шахраїв, які називають себе працівниками органів податкової служби або діють від їх імені, повідомляти про такі випадки міськвідділ внутрішніх справ м.Нововолинська за телефоном: 102 чи підрозділ внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Волинській області за телефоном:(0332) 77-71-71, (адреса м.Луцьк, Київський майдан, 4.). Або звертатись до Нововолинської ОДПІ за телефоном у м.Нововолинську (03344) 30440.

«Волинські новини»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер