<

У Нововолинську приземлився вертоліт, за допомогою якого рятували зеків Петрівської колонії?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:04 | 14.06.2017 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
29
/ коментарі 2

14-го червня на виїзні комітетські слухання з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України у Нововолинськ прибула ціла делегація чиновників з Києва. Окремі учасники заходу прилетіли чотиримісним легким вертольотом компанії Robinson Helicopter Company, який став об’єктом скандалу в Кіровоградській області. 

У квітні 2013-го року на території Петрівської виправної колонії, що у Кіровоградській області, приземлився вертоліт з бортовим номером UR-AGA. В нього спробували сісти двоє засуджених з метою здійснення втечі. У машині знаходились дві особи з автоматами Калашникова. Про це свого часу повідомляла Комсомольська правда в Україні.

Фото – Комсомольська правда в Україні (2013 рік, Кіровоградська область. Петрівська колонія)

Фото – “БУГ” (2017 рік, Нововолинськ. Комітетські слухання з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України)

Бортовий номер вертольота, яким учасники комітетських слухань прилетіли в Нововолинськ, повністю співпадає з номером об’єкта “голлівудського бойовика” у Кіровоградській області.

Вертоліт характеризується гідравлічною системою управління польотом і виробляється компанією Robinson Helicopter Company з 1992-го року.

Ціна Robinson R44 бувшого використання становить близько 5-6 мільйонів гривень, оренда у Києві – 630 $ на годину.




коментарів: 2
  1. як понаїжали то ні смороду ні криків небуло це ше довго буде продовжуватись? спалю к єдренибабушки той курник задрали вже

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер