<

У Нововолинську привітали працівників галузі фізичної культури та спорту з професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:45 | 8.09.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську напередодні свята привітали  спортсменів і працівників галузі фізичної культури та спорту. Урочистості відбулись у Палаці культури.

Традиційно в Україні у другу суботу вересня відзначається День фізкультури і спорту. На свято були запрошені керівники та працівники підприємств й організацій галузі фізичної культури: спортсмени, тренери, ветерани спорту, – повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Насамперед, працівників сфери фізичної культури та спорту із професійним святом привітав заступник міського голови Андрій Сторонський, який  у свою чергу висловив їм свої найкращі побажання.

«Культуру тіла, духу ви доносите до наших дітей своєю щоденною невтомною працею в спортивних школах, загальноосвітніх закладах, секціях. Крок за кроком гартуєте нашу молодь як фізично так і духовно, адже заняття спортом передбачає насамперед силу волі, впевненість і наполегливість. Я вважаю, що ви в своїй праці виховали не одного великого спортсмена, але найбільше наше досягнення в тому, що у нас будуть виростати здорові і міцні діти нашого майбутнього покоління», – зазначив Сторонський.

Також в свою чергу працівників галузі фізичної культури і спорту привітала начальник відділу у справах молоді та спорту Тетяна Супрунюк.

Вона зазначила, що щорічно наші вихованці активно долучаються до спартакіади «Нововолинськ спортивний 2017», за підсумками якої посіла 3 місце ЗОШ №6, 2 місце – Школа №1 колегіум, 1 – ЗОШ №3.«Волинь спортивна».

Сходинки до спортивних висот будують вчителі фізичної культури всіх закладів освіти міста, які будують. Я щиро вам дякую за те, що ви гідно виховуєте дітей, які беруть активну участь у змаганнях і достойно представляють наше місто,” – зазначила вона.

За високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту. Почесними грамотами та Подяками відзначили кращих з кращих: тренерів, Майстрів спорту, працівників спортивних закладів, тренерів-викладачів, юних та дорослих спортсменів.

Протягом урочистої частини свою творчість спортсменам подарували творчі колективи міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер