<

У Нововолинську пройшов випускний: в центрі міста нагородили медалістів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:27 | 30.06.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
4855
/ 1 коментар

30-го червня у Нововолинську відбулось нагородження медалістів. Захід пройшов у центрі міста, тому мешканці мали можливість подивитись на урочистості та вбрання майбутніх студентів.

Саме випускники 2022-го року навчались під час пандемії та війни в Україні. Кожен з них усвідомив, що потрібно цінувати усі моменти свого безтурботного життя, радіти дрібничкам та насолоджуватися кожним новим днем.

Цьогоріч навчальні заклади Нововолинської громади відпустили у доросле життя 41 медаліста, серед яких – 32 учні отримали золоті медалі, а дев’ять – срібні.

Кожен ліцей обирав свій формат вручення атестатів, БУГ побував на заході у Нововолинському ліцеї №5 та зняв короткий ролик, аби передати усю атмосферу останнього шкільного дня для цьогорічних випускників.

Нагороди випускникам у центрі міста вручив міський голова Борис Карпус, привітавши майбутніх студентів, які згодом оберуть для себе професію мрії та вступлять до вищих навчальних закладів.

Медалі також були призначені для учнів-переселенців, які вимушені були покинути свою рідну школу у гарячих точках країни. Попри складні життєві обставини, молоді українці не втратили ентузіазм до науки.

Випускники та випускниці були вбрані у неймовірні сукні та костюми, які заздалегідь готували на традиційний випускний вечір.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер