<

У Нововолинську пройшла презентація роботодавця у центрі кар’єри ділового студента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 20.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця для забезпечення можливості прямих контактів потенційних роботодавців з випускниками університету, створення умов для ефективного працевлаштування та розвитку професійної кар’єри молодих фахівців.

Днями в центрі кар’єри ділового студента відбулася зустріч з потенційним роботодавцем ТОВ «РОСА ГРУП» та студентами  Нововолинського факультету Тернопільського національного економічного університету, – пише начальник відділу взаємодії з роботодавцями Ірина Коритко на сайті міської ради.

Керівник відділу розвитку персоналу Оксана Ланевич розповіла студентам, що ТОВ «РОСА ГРУП» – це висококваліфікована команда менеджерів, управлінців і фахівців, які завзято і віддано роблять усе, щоб задовільнити побажання найвимогливіших клієнтів – дистрибуція товарів для творчості та малювання (декупаж, батік, декорування, мозаїка, валяння, глазурування, пластика, миловаріння), наборів для творчості (папір, картон, пензлі, пігменти, позолота) ; виробництво товарів більше 10 власних торгових марок  матеріалів для художників, хобі. Цікавою була інформація про сучасні підходи щодо вдосконалення та підвищення конкурентноспроможності своїх працівників шляхом їх участі у численних тренінгах та навчаннях, які проходять як на підприємстві, так і в різних куточках України.

У жвавій дискусії випускники отримали відповіді на питання, що стосуються подання резюме, проведення співбесіди при прийомі на роботу, проведення тестування, можливостей кар’єрного зростання, а також вимог сучасного роботодавця до потенційного працівника – це бажання працювати та самовдосконалюватись, дисциплінованість, відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді,  професіоналізм та здатність до навчання.

Студентам презентували вакансії бухгалтера, менеджера зі збуту, розповіли про перспективу працевлаштування, адже ТОВ «РОСА ГРУП» одна з не багатьох компаній, для якої не є перешкодою відсутність досвіду роботи у майбутнього працівника.

Як результат, студенти отримали досвід спілкування з потенційним роботодавцем та поради щодо поведінки на співбесіді, яка допоможе майбутнім випускникам вирішити питання працевлаштування.




один коментар
  1. Я думаю что это прекрасная компания и люди в Нововолинску замечательные, но в Киеве работают жлобы. “Роса груп” искали офис в Киеве воспользовались услугами двух риелторов забрали офис по ул. Васильковская 1, и не заплатили ни одному риелтору ни другому. Жлобъё!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер