<

У Нововолинську пройшла наймасштабніша спецоперація: правоохоронці провели обшуки в 10-х наркоточках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 26.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
14
/ коментарів 38

26-го травня у Нововолинську відбулася масштабна операція по боротьбі з наркозлочинністю, що ропочалася 22-го травня,  коли правоохоронці затримали чоловіка, який збував наркотичні засоби на території міста.

Для проведення обшуків задіяли близько 50 чоловік у складі спецпідрозділів, працівників Головного управління Нацполіції у Волинській області та Нововолинського відділу поліції. Операція відбулася за сприяння Нововолинську відділу прокуратури.

“Обшуки пройшли у тих місцях, про які всі давно вже знають. Нещадно, але в межах закону.
Гарантую, що з працівників поліції ніхто “кришуванням” наркоточок не займається”, – розповів виконувач обов`язків начальника Нововолинського відділку поліції  Андрій Литвин.

Спецоперацію провели за ініціативи Нововолинського відділу поліції.

Правоохоронці вилучили значну кількість наркотичних засобів, психотропних речовин, матеріальних цінностей, здобутих злочинним шляхом, декілька одиниць зброї. Зокрема, на вулиці Гірняцькій виявили станки для гоління “Wilkinson”, які, ймовірно, були викрадені зі складів Романа Гочачко.

Поліціянти вилучили значну партію крапель “Тропікаміду” та рецепт, завірений печаткою лікаря.

В цілому викрили близько 10-ти  наркоточок. Правоохоронці провели обшуки на мікрорайоні Шахтарському, бульварі Шевченка, вулиці Чехова, Винниченка, Соборній, Гірняцькій, Святого Володимира, Маяковського, на 5-му мікрорайоні та на території дачного масиву “Прикордонник”.

Серед понятих був і депутат Нововолинської міської ради Володимир Шаповал та активіст Руслан Влодарчик. Влітку 2016-го року схожу спецоперацію пропонував здійснити народний депутат України Ігор Гузь. 

Окрім цього, 26-го травня у місті проведено слідчі дії по виявленню закладів у сфері грального бізнесу.

Деталі згодом.

Звертаємося до читачів: знаєте місця, де розповсюджують наркотики, або осіб, які це роблять? – просимо нас повідомляти. Для цього потрібно заповнити форму, в якій вказати інформацію, якою володієте. За бажанням можете залишати контактні дані для подальшого спілкування із нами. Анонімність і конфіденційність гарантуємо.




коментарів: 38
  1. Коли були на одній точці….запитав в одного з сусідів по підїзду….чи не заважає наркоточка йому…
    Відповідь вбила….НЕЗАВАЖАЄ!!!
    П.С.І був такий казус…стоять поліціанти біля будинку, мали 2брати2 квартиру, а тут перед нами зайшов клієнт в підїзд, всі переглянулися …подумали “НАШ”…пройшло дві хвилини …виходить чудік з бутилкою…нето спирту…нето самогону…ПРОСТО ЖЕСТЬ…на нас ноль емоцій…

    • Молодці! Зверніть, будь ласка, ще на наркоточки в с.М. т. Благодатне. Як боротися з цими нелюдами? Дітей підсажують на іглу. Шприц валяются скрізь. Страшно !!!

  2. Хай ще поліція розповість яким чином вони працювали. Як брали у людей (сусідів-наркоторговців) по квартирах заяви і підписи, на підтвердження, що там дійсно наркоточка. А потім же тим наркоділкам розповіли конкректно хто на них писав заяви. І ці вилупки тепер мають діло до цих людей і погрожують, мовляв вам це так не минеться! Як тепер бути впевненим у безпеці дітей цим людям, якщо відомо, що наркомани небезпечні люди…

    • Люба спроба наркомана нашкодити будь кому – просто пристрелити на місці цей непотріб (людиною мені їх важко називати).

      • Той непотріб не те що відстрілювати, напалмом потрібно випалювати…але ж за це тебе по голівці не погладять.

    • В АТО !!! На прогулянку по мінному полю! А потім на будинку вчіпити табличку з описом *подвигів*.

      • цілком справедливо навіщо нормальних людей втрачати на мінному полі так навіть героями будуть

        • Комусь дуже вигідна як війна, так і наркоманія (шалені прибутки, можливість відвернути фокус…). Багато наркозалежних людей теж були “нормальними” (та й можуть ними бути).

      • сам пушок с морды убери а то сам пойдеш в ато
        а детей надо учить с детства что такое хорошо а что такое плохо
        пускаете все на самотек а потом все виоваты кроме вас.

    • Боятись себе не любити
      Хто вам погрожував у вашому місті

  3. Клоуни!!! наробили зранку грязі в підїзді, а ввечері господарі знову торгують!!!

  4. Клоуни!!! нароб3или зранку грязі в підїзді, а ввечері господарі знову торгують!!! І кажуть що ніхто не кришує.прибирати хто буде?

    • Клоун це ви! Тільки і переживаєте за свою дупу( під’їзд), а самим зібратись сусідами і повідомити про наркопритон слабо!!!

    • Це напевно обізвався той у кого провели обшук)) людино не треба вже шукати крайнього! Ще трішки і будете прибирати так звану “хату”)))

    • Оце той “гість”, що викидає щоразу провокативні коментарі і “пасе” мене на всіх сайтах. Як тільки у нашому Нововолинську стається якийсь позитив у боротьбі із режимом “сапогізму”, злочинності чи наркоманії – він тут – як тут. Моментально. Складається враження, що він і спить біля компа. Невже ніхто не може відслідкувати цього СССРівського покидька і підспівувача?

  5. Молодці !!! А депутат климович казав що у його підвалах ліцензійне лото.ото господар все для людей

  6. Таких депутатів треба гнати ****** віником, а не давати дозвіл на викуп підвалів. Частина молоді пропадає від наркотиків, а частина пропадає в так званих ”лото”. Ганьба депутату!

    • На лице “молодіжна політика ” ДЕПУТАТА Климовича, на цю політику чи його бізнес ( який так допомагає місцевій молоді ) получив благословення від наших міських керовників – і він ще хоче один підвал під ” молодіжну політику” . А робота поліції якраз в тему -давно пора навести порядок .
      Немішало би навести порядок з ломбардами які на сьогоднішній день роблять гроші на крадених речах.

    • Уточню: переважну більшість нововолинських міських депутатів треба виганяти “ср**ним” віником. Згадайте, хоча б останні голосування “ЗА” про експертну оцінку підвалу на вул. Перемоги, 1А. Який мали віддати під черговий зал підпільних казино зі гральними автоматами. Але ж, товариство… Ви того депутатика обрали – вам його і відкликати. За Вас цього ніхто не зробить.

  7. Наркоточки потрібно опломбовувати. Тоді буде рузультат і сусідам спокійніше.

  8. Наркоточки звичайно потрібно знищувати, але навіщо потрібно було фотографувати речі які конфіскували і на наступний день повернуть…

  9. Наркотики… А за цим словом тисячi зламаних доль, море слiз, втраченого здоров’я, та життя!!! Таким людям, що продать треба довiчне ув’язнення ввести, та повну конфiскацiю майна!!! Бо продаючи-вбивають, i не одне вбивство, а сотнi. А полiцiя якщо вчасно закриватиме притони,то нашi дiти будуть мати надiю жити в безпецi.

    • так згідний з довічним але краще смертна кара навіщо народу кормити і утримувати цих УТИРКІВ У ТЮРМАХ, це ми ще мусимо з своїх податків їх утримувати , хто за?

  10. Це дуже добре, що поліція зайнялась цими людьми,але ви і дуже добре підставили сусідів, в однму із будинків,де живе “барига” ,ви тій же баризі розповіли та показали хто на неї написав заяву,за те вона погрожувала сусідам. Дякуємо що ви так гарно вмієте підставляти людей!

  11. Дякую Всім хто прийняв участь у спецоперації. Треба роботи це частіше і тоді тієї нечисті в Нововолинську не буде. Андрію Литвину ставлю перший ,, Плюс ,,.Надіюсь не останній.

    • Ставили вже *плюси* і будемо ставити-по результатах!!! Аби *мінуси* не довелось ставити,як декому.

  12. ЧЕКАЄМО НА РАДАРІ АБО НА БУЗІ СПРОСТУВАННЯ ВІД КОРОЛЯ ПІДВАЛІВ КЛИМОВИЧА ПРО ІГОРНИЙ БІЗНЕС, ОБШУКИ, ГРУ НА ГРОШІ В ЙОГО ЗАКЛАДАХ.

  13. Пане сапожников ви що з містом зробили? Куди не глянь скрізь перше місце
    :дороги наркомани гральний бізнес .продавайте дальше підвали климовичу ..

    • треба громадам писати є гральний бізнес незаконно – покарати , наркопритон постріляти виродків , кришує знайти і покарати по закону . колективні заяви треба писати таким чином можна справитись з цією нечистю

  14. Проблема не в бідних а в багатих даючі100гр
    Своїй дитині яка не нуждається вних
    Порджує паніку
    Суспільство повинне мати гармонію

    У нас чужих дітей не має
    І ми є нація якщо ми забудем за забор сусіда
    То зрозумієм кім ми є

  15. не побачила ні одного предмету який може бути причетний до виготовлення.. а де колби? де хімічні засоби? з яких то готують? точки то канєшн ок, люди пишуть що і далі торгують, бо є чим. лабораторії де?
    от…

    • Ти напевно якихось передач кримінальних надивилась, які колби тут усі вживають субутекс в народі ” бешка” , ну ще деякі амфетамін та коноплю,ці таблетки виготовляють на фармацевтичних заводах . Ну були звичайно декілька доходяг які себе рахували великими хіміками та намагались в своїх квартирах виготовити щось схоже на амфетамін,але усі вже спіймані та покарані.

  16. Потрібно за жопу взяти медзаклад,що виписують рецепти,а потім в польщі купують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер