<

У Нововолинську поступово реалізовують програму «Безпечне місто»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 1.07.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Уже становлено майже усі камери зовнішнього відеонагляду, закуплені за бюджетні кошти. До програми “Безпечне місто” потроху долучаються й місцеві підприємці. Нараду із представниками бізнесу провели напередодні.

30 камер придбали за рахунок міського бюджету, а також комплекс для обслуговування 128 таких приладів спостереження. Встановлені відеокамери у місцях, які рекомендувала поліція (де найкращий огляд території, найбільші скупчення людей і найчастіше трапляються правопорушення). Зображення передаються на монітор черговому міськвіліу поліції, тож правоохоронці тепер можуть оперативно реагувати на злочини. Уже 5 відеокамер на заклик місцевих владців власним коштом встановили й нововолинські підприємці на своїй власності. Їхні прилади спостереження обслуговуватимуть коштом міста і також під`єднані до загальноміської системи, – пише сайт Нововолинськ.com.ua

Міський голова Віктор Сапожніков під час зустрічі із підприємцями наголосив – збирає таку нараду востаннє. Якщо більше представників бізнесу не долучаться до програми, міська влада однаково забезпечить укомплектування комплексу, щоправда це займе більше часу.

Присутні у залі підприємці, а їх було не більше десятка, давали також свої поради, де краще встановити камери відеонагляду, що залишилися.

Варто зауважити, що система повинна поліпшити швидкість реагування та рівень розкриття злочинів місцевими правоохоронцями. Забезпечити правопорядок, за словами головного поліцейського міста Віктора Пикалюка, з наявним штатом неможливо. Із 80 чоловік за штатним розписом у міськвідділі 20 вакансій. Реально щоденно працює не більше 35 осіб.

Запровадивши програму «Безпечне місто», місцева влада матиме право вимагати більш якісної роботи і від поліції,  оскільки із бюджету витрачають немалі гроші на підтримку силової структури.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа