<

У Нововолинську почали роботу пришкільні табори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 4.06.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Дев’ять пришкільних таборів у Нововолинську з денною  формою перебування відкрили свої двері для учнів перших та восьмих класів.

“Пришкільні табори – це необхідна альтернатива проводженню часу на вулиці без нагляду дорослих. Тому батьки і вирішують віддати дитину на відпочинок у стінах школи” – так коментує відкриття табору директор НВК №1-колегіум Сергій Мороз. На базі школи цьогоріч працює новий англомовний загін.

“Метою інноваційного проекту у виховному закладі є необхідність викликати в дітей бажання глибше вивчати іноземну мову, розвивати творчі здібності. Діти готують проекти, виступи та різноманітні презентації виключно англійською мовою” – зазначила Тетяна Івашківа, керівник проекту.

На базі ЗОШ №4 працює табір “Зелена планета”. “Так як наша школа співпрацює з Інститутом інноваційних технологій в напрямку екології, ми змалечку привчаємо наших вихованців любити та піклуватись про свою планету. Тому і робота літнього табору скерована навчити школярів берегти довкілля” – пояснює Лариса Грицюк, заступник директора з навчально-виховної роботи.

“Відпочинок дітей організовано максимально цікаво та насичено. З першого ж дня перебування у таборі вихованці мають змогу відвідувати “Екологічні стежки” – екскурсії розроблені нашими педагогами” – додала Ольга Зай, директор табору.

Школярі відпочиватимуть в таборах з 4-го по 18-те червня.

_DSC0540_tn
_DSC0542_tn
_DSC0543_tn
_DSC0560_tn
_DSC0565_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа