<

У Нововолинську планують створити музей-шахту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 6.09.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2421
/ коментарів 6

Працівники Нововолинського історичного музею й Відділу культури виконавчого комітету  міської ради здійснили розвідувальну експедицію до шахти №9 «Нововолинська». 

Усіх присутніх ознайомили із виробничим процесом, повідомляють  на фейсбук-сторінці музею.

Також визначили основні особливості шахтарської праці, провели фотофіксацію підземних комунікацій і архітектури шахтних споруд. 

Результати експедиції використають  для створення майбутнього музею-шахти, оформлення експозицій, а отриману інформацію у розробці туристичних маршрутів.

Читайте також: Важкі умови праці та постійна небезпека: напередодні свята гірників БУГ дослідив шахту №9 «Нововолинська» зсередини




коментарів: 6
  1. А чому не продовжити роботу шахт? Витрати ті ж що на музей, а толку більше. Що скажете, забагато грошей витратили на екскурсійну привабливість?

  2. На шахті також існує особливість виплати зарплати шахтарям – один раз у три, чотири місяці, та недоїмка у пенсійному фонді!

  3. Приймаю ставки…за скільки часу той музей завалиться…і друга- скільки “будиночків” збудують з розпроданої техніки і металолому.

  4. Як створення шахти-музею буде підходити до завершення, обов’язково створіть страхову компанію і роздрукуйте анкети, де відвідувачі будуть ставити підпис шо розуміють і погоджуються на всі ризики.
    Вона буде практичною, повірте мені, Дєд ніколи глупого не порадить

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер