<

У Нововолинську планують оптимізувати штат виконавчого комітету міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 14.06.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
1599
/ коментарі 4

Нововолинськ чекають економічні виклики. Через війну очікують зменшення надходжень до бюджету. Тож в цілях економії доведеться проводити оптимізацію виконавчого комітету та неефективних відділів.

Про це розповіла заступниця міського голови Нововолинська Юлія Лефтер у відеоінтерв’ю для БУГу.

Вона повідомила, що проаналізувавши нинішню ситуацію в місті, стало зрозуміло, що надходження до місцевого бюджету будуть значно меншими. Саме тому місто і громаду очікує оптимізація неефективних відділів, управлінь і структур й скорочення працівників.

Однак, заступниця мера запевнила, що їм будуть запропоновані інші робочі місця, наприклад, в підприємствах, які переїжджають до Нововолинська з міст, що опинилися на лінії вогню.

“Нас чекають нові економічні виклики. Ми повинні економити та ще раз економити. І звісно це не є радісна новина для мешканців. Потрібна оптимізація багатьох речей: структури штату виконавчого комітету, інших управлінь, об’єднання різних структур в одне ціле, наприклад, стоматології з лікарнею.

На сьогодні дуже важливими стають люди, які готові платити податки: підприємства і підприємці, які здійснюють свою діяльність на території нашої громади. Від їх роботи й того, як вони справляються з викликами війни, залежить наповнення місцевого бюджету. І від того буде залежати, як ми зможемо підготуватися до наступного опалювального сезону”, – зауважила Лефтер.

Наразі держава обмежила фінансування деяких видатків і кошти з місцевого бюджету можна виділяти тільки на забезпечення критичної інфраструктури й утримання місцевих військових формувань.




коментарів: 4
  1. Кого цікавить людина?! Тільки говорильні багато. “Є людина-є проблема, немає людини – немає проблеми”, – пам’ятаєте, хто сказав?… Вірність вождям і послідовність вражають…

  2. При 5-ти (4 заступника та керуюча справами) заступниках мера в такому маленькому містечку???
    Себе б оптимізували, в першу чергу…

  3. Прикольно на рахунок об’єднання стоматології з лікарнею. То роз’єднали, то тепер будуть в купу ліпити. Переколошматили все на світі тії рехформатори в тій лікарні, верх тормашками все, знищили відділення переливання крові, розвели купу нових начальників. Цікаво, чи передбачений якійсь моніторинг доцільності цих змін, яка їх ефективність, чи тільки відмивка солідних коштів?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер