<

У Нововолинську планують об’єднати дві житлові компанії в одну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 25.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1480
/ 1 коментар

24-го листопада на Дні депутата у Нововолинську обговорили питання реорганізації УЖК №1 та №2 шляхом їх об’єднання.

Начальниця Управління економічного розвитку проєктної діяльності та інвестицій Тетяна Корнійчук повідомила, що пропонується реорганізувати управляючу житлову компанію №2 шляхом її приєднання до УЖК №1.

За відповідне рішення мають проголосувати депутати на сесії міської ради, яка відбудеться 26-го листопада.

Якщо обранці громади проголосують за дане рішення, УЖК №1 стане правонаступником усього майна УЖК №2. Також проєктом рішення передбачено створення реорганізаційної комісії.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус зазначив, що на сьогодні в місті 475 багатоквартирних будинків, з них у 235 створені ОСББ. Відповідно решта – обслуговуються УЖК. За його словми, поки реорганізація відбудеться, то якраз для однієї УЖК буде достатньо.

“В ідеалі було б добре якби зайшла приватна житлова компанія. Щоб була конкуренція, бо раніше у нас в місті її не було”, – сказав міський голова.

Мер зазначив, що така практика з приватними управляючими компаніями вже є в інших містах області, наприклад, в Ковелі і конкуренція позитивно впливає на якість надання послуг. Карпус додав, що вже проводив переговори із компанією із Луцька, яка готова працювати у Нововолинську.

Але все ж головне у планах міського голови – якомога більше ОСББ, тож будуть й далі працювати в цьому напрямку.




один коментар
  1. А після об”єднання, звільнити половину працівників, бо по штату, має бути менше. І так на все місто, лишилось 2.5 двірника. Про кількість ремонтників, взагалі мовчу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер