<

У Нововолиньську піймали чоловіків з амфетаміном та коноплею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:09 | 18.07.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
42
/ Коментарі відсутні

Протягом доби в області поліція виявила три факти незаконного зберігання наркотиків та вилучила у громадян 30 грамів амфетаміну та 5 грамів канабісу. Поліцейські відкрили кримінальні провадження.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

У суботу, 16 липня, в Нововолинську по вулиці Перемоги інспектори поліції виявили та вилучили у 42-річного місцевого жителя, 22 грами речовини зовні схожої на амфетамін.

Учора, на проспекті Перемоги співробітники сектору карного пошуку у 30-річного місцевого жителя виявили та вилучили 5 грамів амфетаміну та 5 грамів канабісу. Також, на Шахтарському мікрорайоні поліцейські зупинили автомобіль «Рено Трафік» під керуванням 30-річного жителя Нововолинська. В автомобілі виявили та вилучили 3 грами амфетаміну.

Усе вилучене направлене до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи. Відомості за цим фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа