<

У Нововолинську підвищили вартість проїзду в маршрутках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 15.03.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
27
/ коментарів 12

З 20-го березня у Нововолинську діятимуть нові ціни на проїзд: по місту – 4 гривні, до Благодатного – 7 гривень, для дітей шкільного віку – 75% вартості.

Нові тарифи на проїзд в міських автобусних маршрутах затвердили під час засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради 15-го березня.

Попередньо це питання розглянули 12-го березня на громадських слуханнях.

На засіданні виконкому начальник відділу та зв’язку Юрій Коцура зазначив:

«Усю процедуру щодо підняття тарифів на проїзд – дотримано. Регуляторний акт був поданий до відділу економіки, далі Антимонопольний комітет погодив тарифи та були проведенні громадські слухання. Жодного письмового звернення на рішення регуляторного акту до міської ради не надходило».

При обговоренні проекту рішення визначали дату, з якого вони почнуть діяти. В рішенні виконкому зазначили, що тарифи зміняться після опублікування рішення на офіційному сайті Нововолинської міської ради. Щодо конкретної дати, дійшли згоди – 20 березня, щоб була можливість повідомити усіх мешканців міста про нові ціни.

– на маршрутах № 1, 2, 2а, 6, 8 – 4,00 грн;
– по маршруту № 13 «АС Нововолинська – смт Благодатне» – 7 грн;
– по маршрутах №4 «6-й м-н – дачний масив Прикордонник» – 10 грн, № 4а «Пожежна площа – дачний масив Прикордонник» – 7 грн;
– по маршруту № 14 «5-й м-н – шахта №9» – 7 грн, від пожежної площі – 5 грн.

Для дітей шкільного віку проїзд  з 1-го жовтня по 15 травня становитиме 75 % вартості, згідно з законодавством: по місту – 3 гривні, до Благодатного – 5 гривень.

Міський голова Віктор Сапожніков зобов’язав перевізників, які також були присутні на засіданні,  розвісити оголошення в автобусах  про нові тарифи.




коментарів: 12
  1. Кончєні блін, задовбали. Буду на велосипеді їздити по новіку, як раз підкачаюсь

  2. 3 грн для дітей? Це щоб хамовитий дядя водій мав більше вкрасти з каси (бо ж обліку немає),та ще й виматюкає і дверми прижме,бо спішить не встигає.Пора вже за тими перевізниками вводити жорсткий контроль з відповідними санкціями.

  3. а ви знаєте ,що перевізники діляться з нашими можновладцями цим підняттям.

  4. Може за вами Сергій ввести контроль, чи ви чесно податки сплачувати. А може візьміть кредит, купіть автобус та заробляйте “купу” грошей.

    • Не хвилюйтесь,Юра, УСІ ПОДАТКИ ЧЕСНО СПЛАЧУЮ ДО КОПІЙКИ, ліваків не маю. На рахунок взяти автобус в кредит і заробляти купу грошей-а ви краще обілечуйте всіх пасажирів, чесно з того грошообігу платіть податки, кредити,зарплати,майте прибуток…, а саме так живуть ваші пасажири. Якість обслуговування:пару років тому мама випала з маршрутки на зупинці (старенька вже і не встигла “швидко” вийти, як маршрутка, не зачинивши двері, рушила).

  5. Це за багатодітних таке пішло,а так їздилиб по 1,5 і булоб добре.Це вас стосується Надія.

  6. Доброго дня! Прочитала коментарі…нема слів… Обурення має бути масовим,тому що “риба гниє з голови”!!!І не йдеться лише про багатодітні сім’ї,але й за пенсіонерів, жінок- шахтарів(вже на пенсії і ще певного рівня населення).А на рахунок “наплодили, презервативів(з думок певних коментувачів), ШАНОВНІ,Ви не праві!!!Задумайтеся!Розумію,що кожен висловлює свою думку,але…чужих дітей не буває..і моя хата з краю,і все для себе і під себе- це наша українська натура…,але…,Хочеш змінити світ- ПОЧНИ З СЕБЕ!А це важко… хотілося би і матом і… не так вихована, але за свої права боролася, борюся і відступати не збираюся!В єдиності сила.І не важливо в кого яка освіта,і хто скільки заробляє- треба завжди лишатися Людиною!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок