<

У Нововолинську “Пан курчак” почав будівництво нового цеху

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:27 | 4.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
13
/ коментарів 14

Підприємство “Пан курчак” розпочало роботу над будівництвом нового цеху по спалюванню пір’я. Закінчення будівництва планується через півтора місяця. 

“Підприємство Пан Курчак розпочало будівництво нового цеху по спалюванню пір’я, будівництво буде завершеге приблизно через 1,5 місяця.”, – повідомляє у фейсбуці Koss Koss.




коментарів: 14
  1. Знаєте вже місто з 4 сторін вбивають одна сторона кроноспан друга ливарний, курчак і піще комбінат засмердів все місто ще піря це буде пі…

  2. То ви напевно б розвалили всі заводи в Україні, щоб не диміли, а потім повернулися до технологій 15 століття, оце було б супер. Активісти блін…

    • Та ні, достатньо почата будувати заводи по нормальному, на відстані від міста, а не в ньому, так аби від цього владі перепало..

  3. Шановні, виходьте на протести поки нічого ще не збудували!!!! У нас є така біда від Курчака в Турійську- тільки тут виробництвом кормів займаються.Є такі дні, що сморід навіть у центрі містечка стоїть неймовірний,неможливо на вулиці знаходитись (((( …і ніхто нікому нічого зробити не може…УСЕ КУПЛЕНО І ЗАМАЗАНО!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця