<

У Нововолинську очевидці затримали водія з ознаками алкогольного сп’яніння

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:16 | 28.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарів 5

У понеділок, 27-го червня прибизно о 21:00, на перехресті об’їздної Нововолинська та вулиці Шахтарської було затримано водія з ознаками алкогольного сп’яніння.

Як стверджують очевидці події, водій білого “Вольксваген пасату” на перехресті почав рухатись заднім ходом і вдарив інший автомобіль, який стояв одразу за ним. Зробив це декілька раз, – повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Зрозумівши, що поведінка водія “пасату” є неадекватною, водій легковика, що постраждав, разом із молоддю, яка недалеко перебувала від перехрестя, затримали підозрілого та викликали поліцію. Що відбувалось далі – дивіться на відео… (обережно, ненормативна лексика)

dulia2




коментарів: 5
  1. ну чому я не сумнівався що пасат на поляках? і де ті вискочки, які хочуть перебування на рік і всіляко захищають цю тєму?

  2. Та яка різниця, на польських чи на інших,діло в людях,у владі, і в нікому непотрібних “реформах”

    • коли нема чим більше аргументувати краще писати блаблабла, а не оте ваше “та яка різниця…” надоїло, чесно. Може краще писати про те що треба на нашому ринку робити авто дешевшими, а не “євро “, а ви все займаєтеся популізмом давайте нам польські недобитки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа