<

У Нововолинську на котельні проводять геологічні дослідження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 21.08.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У рамках проекту «Перший крок для переходу на використання відновних джерел енергії у місті Нововолинську» на котельні п’ятнадцятого мікрорайону продовжуються підготовчі роботи для заміни малоефективних, зношених, газових котлів, на сучасні твердопаливні.

Днями були проведені геологічні дослідження, що допоможуть дати оцінку геологічним умовам території котельні, а також вивчити всі її геологічні характеристики. Ці дослідження необхідні для складання проектної документації та проведення будівельних робіт, – повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Нагадаємо, що у рамках проекту «Перший крок для переходу на використання відновних джерел енергії у місті Нововолинську» відбулася реконструкція теплопостачання Південно-Східного району міста. На черзі комплексна термомодернізація головного корпусу ЗОШ №7 та заміна котлів на котельні п’ятнадцятого мікрорайону.

Загальний бюджет проекту становить 1 296 328,01 Євро, з яких сума гранту Європейського Союзу становить 1 037 062,41 Євро. Для забезпечення спів-фінансування проекту у розмірі 20% від загального бюджету мобілізовані кошти міського бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер