<

У Нововолинську на благодійному заході «Живи заради перемоги» для ЗСУ зібрали понад 45 тисяч: фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 7.10.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2072
/ Коментарі відсутні

30-го вересня у Нововолинську відбувся благодійний захід «Живи заради перемоги». Вдалося зібрати 45 635 гривень, які підуть на потреби військових.

Організували подію Богдана Синиця та Богдана Чапюк.

Нагадаємо, брат Богдани Чапюк – Юрій Кузьмінський з початку повномасштабної війни перебуває у полоні росіян. 24-го лютого він був на остові Зміїний. Досі від нього немає жодної звісти. Декілька хлопців обміняли, але в полоні ще залишаються приблизно 62 захисники зі Зміїного.

Основна мета заходу – збір коштів на потреби ЗСУ, а також дати “свіжий ковток” учасникам події, допомогти навчитися жити в умовах війни, тримати себе в ресурсі, щоб мати сили та підтримувати наших захисників.

Психологиня Олена Качорок поділилася з присутніми, як не втратити самоконтроль, побороти емоційне виснаження та допомогти близьким впоратись зі стресом, депресією.

Журналістка Катерина Костючик розповіла про інформаційну гігієну, як не допомагати ворогу розповсюджувати фейки та чого не варто публікувати у своїх соцмережах. Косметологиня Оксана Драган порадила, як доглядати за обличчям під час стресу.

На благодійному заході проводили лотерею з призами від спонсорів та аукціон картин художниці з Харкова. Доповнили чудову атмосферу нововолинські виконавці.

Богдани організували цікавий та культурний захід, де вдалося зібрати для наших захисників 45 635 гривень.

До слова, Богдана Синиця з перших днів повномасштабного вторгнення активно займається волонтерством, постійно їздить на Схід та допомагає військовим. Вона збирає та купує необхідну військовим амуніцію, інструменти, техніку та навіть автомобілі. Звіти вона публікує у фейсбуці та інстаграмі.

Фоторепортаж від фотографині Ольги Саблукової:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер