<

У Нововолинську муніципали оштрафували торговців шкільного ринку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 1.09.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
4026
/ коментарів 14

31-го серпня працівники муніципальної варти Нововолинська оштрафували торгові точки без дозвільних документів на «стометрівці».

Муніципали виявили самовільно встановлені, без наявності відповідних документів, три тимчасові торговельні точки, повідомляють у фейсбуці установи.

На всіх складено приписи і повідомлено про адміністративну відповідальність.




коментарів: 14
    • Валютчики справно платять податки в бюджет та за торгівельну точку, тому справно охороняються муніципальною поліцією. 15 офіцерів муніципальної поліції за півроку свого існування, виявили три тимчасові торговельні точки і одну машину з породою. При цих розкладах, їм надається автобіль за 600 тис. грн. + 20 літрів палива кожний день.

  1. а це як??? майже цілий серпень підприємці працювали на 100 метрівці, справно сплачують податки і??????!!!!!!!!!!!!!!!
    в 2015 році, коли Верховна Рада ухвалила в першому читанні Закон України «Про муніципальну варту».

    Муніципальна варта планувалася як орган в системі місцевого самоврядування, який створили у вигляді структурних підрозділів органів місцевого самоврядування чи комунальних установ, з метою забезпечення на території, що перебуває під юрисдикцією відповідної ради, охорони громадського порядку, законності, прав, свобод і законних інтересів громадян, та утримується за рахунок коштів відповідного місцевого бюджету.
    Попри те, що закон так і не був ухвалений, майже в кожному українському місті з’явилися комунальні підприємства під назвою «Муніципальна варта» або «муніципальна охорона». Представники цих підприємств намагаються виконувати функції, передбачені № 1835-III, не звертаючи уваги на те, що комунальні підприємства цим законом не передбачені, мова в ньому йде лише про громадські організації.
    Тобто, наразі діяльність так званої «муніципальної варти» (як комунального підприємства) та її осередків не регулюється жодним законом.
    Станом на сьогодні склалася ситуація, коли «муніципальною вартою» називають себе як громадські формування, так і комунальні підприємства або підрозділи органів місцевого самоврядування.
    Чи є такими уповноваженими особами працівники комунальних підприємств під назвою «Муніципальна варта» та чим підтверджуються такі повноваження, залишається незрозумілим.

  2. Особливо плідно ,в них, працює , дівка з чорним волоссям, та смартфоном, дайте їй премію, старанна дуже

    • Півроку повідробляли, вже треба відпустки брати з матеріальними допомогами, та й за 2022 рік також треба вибрати, поки не розігнали.

  3. Чому немає іншого місця для продажу шкільного приладдя?? Дуже гарно , що на стометрівці в нас базар

  4. Наша варта – це неосвічене, невігласне, тупе вороння, яке чомусь вирішило, шо має якусь владу.
    А коли з раба у пани – ви ж розумієте…
    Не соромно, придурки?

  5. Хочу побачити як вони женуть(або притягують до відповідальності) валютчиків на ринку !!! Чи кишка тонка ???

  6. Муніципали кожен День біля валючиків каву пьють))))Ви про шо люди ..вони платять бабло і їх не хто трогати не буде,шо бандітам шо мусорам

  7. Нехай муніципали, зайдуть в парк розваг ( де наші каруселі розміщені ) там також розмістились так звані підприємці без дозвільних документів, які показують свідоцтво підприємця , який давно закритий, а директор парку їх прикриває, напевно виторгом діляться.Про тих так званих підприємців писала в прошлому році статю Камишнікова, і люди на них писали скарги.Так стара влада на них не реагувала, а нова також не хоче нічого помічати, то може муніципали займуться ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа