<

У Нововолинську молодик за два дні скоїв три грабежі та хуліганство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:27 | 23.03.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську 24-річний місцевий житель за два дні скоїв три грабежі та хуліганство. Поліцейські оперативно затримали правопорушника. За цими фактами відкрили кримінальні провадження.

Про це йдеться в повідомленні ГУ НП у Волинській області.

Учора, 22 березня, орієнтовно о 13-ій годині до Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення від 21-річного учня місцевого профтехучилища. Йшлося про те, що напередодні ввечері орієнтовно о 20-ій годині біля гуртожитку за місцем проживання невідомий наніс йому тілесні ушкодження та відкрито викрав у нього 30 гривень.

Цього ж дня надійшло ще два аналогічних повідомлення про пограбування учнів профтехучилища. Невідомий викрав у них 50 та 100 гривень.

Окрім цього, до поліції надійшла заява від 64-річного місцевого жителя про скоєння стосовно нього хуліганських дій.

На місце події за останнім повідомленням виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції з’ясували, що всі ці злочини пов’язані між собою та скоєні 24-річним місцевим жителем. Частину грошей у грабіжника поліцейські вилучили і повернуть власникам. До слова, чоловіка раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за хуліганство.

Відомості за цими фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 186 (Грабіж) та 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Стосовно підозрюваного обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою терміном два місяці. Тепер чоловікові загрожує покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер