<

У Нововолинську міліція та нацгвардія вчили молодь захищати Батьківщину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 5.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Виховати свідому, відповідальну, патріотичну молодь, а також нагадати алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій – із такою метою працівники нововолинського міського відділу міліції та бійці Нацгвардії завітали до ліцею-інтернату.

Розпочали зустріч бійці військової частини 1141 Національної гвардії України. Вони розповіли молоді, як у перших оборонних рубежах Донеччини та Луганщини військові виконують завдання, щоби забезпечити порядок і зберегти мир, – пише міський відділ міліції.

Нацгвардійці демонстрували учням засоби індивідуального захисту, зразки вогнепальної зброї та свою вправність у користуванні нею. Тож присутні могли не тільки спостерігати, але й спробувати своє вміння у поводженні зі зброєю, особисто приміряти засоби індивідуального захисту – каски, бронежилети, розгрузки.

Враховуючи ситуацію в державі, заступник начальника нововолинського міськвідділу міліції В’ячеслав Мартинюк наголосив присутнім на дотриманні особистої безпеки та роз’яснив, як діяти у разі виникнення надзвичайних ситуацій та виявлення вибухонебезпечних предметів.

Насамкінець міліціонери закликали молодь відмовитися від шкідливих звичок та долучитися до активного і здорового способу життя, оскільки більшість підлітків, намагаючись довести свою самостійність, починають палити, вживати спиртні напої і наркотики.

PM479image005
PM766image004
PM856image003
PM266image002




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер