<

У Нововолинську мешканці 5-го мікрорайону прибирали футбольне поле від битого скла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 12.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Мешканці 5-го мікрорайону у Нововолинську вирішили власними силами навести порядок на футбольному полі, неподалік їхніх будинків.

Ініціатором прибирання виступила Катерина Сузіна, син якої часто грає футбол на цьому полі. Проблематичним є те, що вдень на майданчику займаються спортом юні мешканці району а ввечері – люди там розпивають алкогольні напої. Навколо футбольного поля розміщено шість лавочок, де і зібралось багато сміття та битого скла, яким часто ранились діти.

Аби цього більше не траплялось, матері юних спортсменів зверталися до міської ради, аби цю територію прибирали двірники. Проте їм відмовили, мовляв, футбольне поле не належить до прибудинкової території.

Щоб все ж таки навести порядок Катерина Сузіна розклеїла оголошення про про громадське прибирання на будинках № 11-14.

В результаті на прибирання зголосилося не багато мешканців, проте протягом двох годин поле стало чистим. Винесли приблизно 15 кульків сміття.




один коментар
  1. Усі гарно постаралися. Суботник був назначений на 11:00 на шосте червня. Окрім 11-14 -го будинків оголошення про суботник були розклеєні ще і на під’їздах будинків №8, 22, 24, 25 та 26. Нажаль прибирати прийшло тільки четверо дорослих :( та біля 12 дітей. Після суботника ми з Катею пригостили дітей кока-колою. Шкода, але сміття знову накопичується біля лавочок. Так вкрай потрібно поставити смітники та закріпити прибиральника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер