<

У Нововолинську майже вдвічі збільшилася кількість домогосподарств, що отримують субсидії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 12.07.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У Нововолинську майже вдвічі збільшилася кількість домогосподарств, що користуються житловими субсидіями.

В управлінні праці і соціального захисту населення міськвиконкому вже оформлено більше 12 тисяч справ на отримання державної допомоги. І це ще не межа, стверджують працівники управління, – повідомляє ВРДТНУ.

Нововолинці і мешканці селища Благодатне по-різному реагують на кратне збільшення вартості комунальних послуг. Найбільше цим переймаються малозабезпечені та пенсіонери.

«Для нас субсидія – це вигідно. Зараз знаходжуся у декретній відпустці. У мене двоє діток маленьких, двійнята. Якби не та субсидія, то я не знаю якби ми прожили. Завдяки субсидії ми можемо користуватися опаленням, світлом, вивезенням сміття. Це для нас дуже хороша підтримка», – говорить мешканка села Благодатне Людмила Романюк.

А ось мешканка Нововолинська Світлана Миколаївна нарікає, що держава не продумала систему надання субсидій. З її слів, краще б було дати людям достойну зарплату та пенсію, тоді б і потреба у субсидіях зникла.

Росіянка Тамара Черечукіна мешкає у місті Новий Уренгой, що в Тюменській області. У Нововолинськ приїхала в гості. Каже, що про субсидії чула: «У мене на Волині багато друзів  і родичів. Дехто з них має субсидії. І я думаю, що це добре. Для людей – це дуже добре».

Нововолинець Андрій субсидіями не користується, але переконаний, що багатьом людям вони потрібні: «Багатьом не вистачає власних коштів і держава може допомогти цим людям».

Загалом у Нововолинську 57 тисяч мешканців, із яких понад 16 тисяч пенсіонерів. Більшість користується житловими субсидіями.




коментарів: 2
  1. Питань по субсидіях немало,але хочу почути одну відповідь від відповідальної особи-запитання-чому нововолинський відділ субсидій не працює так,як говорить профільний міністр і прем*єр міністр? Або ви не на своєму місці,або влада нас обманює. Щоб було зрозуміліше-Чому ганяєте пенсіонерів по перепризначенню і чому не проводяться зміни в автоматичному режимі?

  2. Написав коментар-отримав повідомлення-*коментар очікує на узгодження*.Цікаво з ким? КГБ?Дожились.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця