<

У Нововолинську “Ініціативу Прозорості Видобувних галузей в Україні”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 5.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Експерти презентували Нововолинську “Ініціативу Прозорості Видобувних галузей в Україні”

Розповісти про Ініціативу Прозорості Видобувних галузей в Україні та презентувати результати першого звіту громаді до Нововолинська днями приїхали преставники проету. Захід відбувся на базі ДП «Волиньвугілля». Чи зацікавилися темою нововолинську вугільники – інформують журналісти СТН.

Якщо не зробити видобувну галузь в Україні прозорою, то хоча б наблизитись до цього (простежити за об’ємами видобутку та прослідкувати сплату ренти до державного бюджету фірмами, що володіють ліцензіями) – така мета презентованого проекту. Як зауважив представник Асоціації «ЕнергоТранпарентність» Владислав Дейнеко, впровадження Ініціативи Прозорості в Україні стартувало досить не просто.

Якщо раніше експерти розглядали лише нафтовидобувну галузь, то цьогоріч об’єктами дослідження обрали також підприємства вуглевидобутку та металургії. Що ж стосується Волинського регіону, то в Нововолинську   розповіли про те, як місцеві підприємства видобувної галузі можуть співпрацювати з громадою та брати участь у соціальному розвитку регіону. Говорили про прозорий видобуток та справедливий розподіл податкових зборів, що мало би стати позитивним сигналом для інвесторів та світової спільноти.




коментарів: 4
  1. Чергова маячня! Вугілля немає, але круглі столи в конторі кожного дня. Їм, конторським, що за круглі столи зараз зарплату дають?

  2. Повний абсурд.А вічно СТАРИМ-НОВИМ пердунам з об,єднання причина і тема столів пох…р в них класні оклади пенсії і регреси тай вкрасти з держбюджету постійно можна…

    • Все вже є в них і все їм мало))) Вони шахти вгробили- і далі сидять в тій шарашкиній конторі “ВолиньБезвугілля” як воші в кожуху

  3. Впонеділок гірники десятої шахти розпочинають безстрокове голодування на підприємстві…От де круглі і квадратні столи проводьте…Вже дістали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер