<

У Нововолинську готуються до відзначення Дня Соборності України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 13.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З метою   належного відзначення державного свята міський голова Віктор Сапожніков провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів виконкому та окремих служб, задіяних  до підготовки знакової дати.Також у засіданні взяли участь представники громадських організацій.

З нагоди відзначення Дня Соборності України у Нововолинську відбудеться  низка заходів. Зокрема, 20 січня о 14.00 год. у міському Палаці культури пройдуть святкові урочистості «Єдність наша нездоланна», – повідомляє сайт міськради.

У ході наради Віктор Сапожніков наголосив керівнику виробничого управління комунального господарства на впорядкуванні території біля пам’ятника Т.Г.Шевченку, Символічної могили борцям за волю України, стели Героїв. Очільник міста  акцентував увагу на встановленні у день свята державної символіки: на будівлях держустанов, підприємств, організацій.

У закладах освіти міста для учнівської молоді проводитимуться тематичні  уроки, виховні години, круглі столи, конференції, інші заходи, присвячені Дню Соборності України. У бібліотеках міста оформлені книжкові виставки, тематичні полиці,  що висвітлюють історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність.    




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця