<

У Нововолинську готуються до відзначення Дня Героїв Небесної Сотні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 14.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Міський голова Віктор Сапожніков  провів робочу нараду з питань відзначення  у Нововолинську Дня Героїв Небесної Сотні та річниці Революції Гідності. Участь у нараді взяли керівники окремих відділів міськвиконкому та служб міста, військового комісаріату, настоятель Свято – Духівського Собору митрофорний протоієрей Стефан Фульмес.

Світлана Груй, начальник відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків із громадськістю, ознайомила присутніх з проектом сценарного плану пам’ятного заходу. У ході обговорення виробили  спільні дії, визначили відповідальних осіб за його підготовку,- повідомляє сайт міської ради.

Запрошуємо усіх небайдужих нововолинців прийти  20-го лютого  о 15:00 до фотостели  Небесної Сотні, де відбудеться мітинг пам’яті, буде відслужена  панахида за загиблими Героями.




коментарів: 6
  1. Життя все гірше стає кожного дня. Вже люди про ту небесну сотню по іншому починають думати. Так що, панове міські начальнички, аншлагу не буде. Небайдужих прийде туди не густо!

    • Можна було б прийти, помолитися за загинулих Героїв. Тільки не в одній компанії зі В.Сапожніковим та А.Сторонським. Це, м’яко кажучи, гидко і непорядно. Нормальні люди, я думаю, мене розуміють.

      • Не може такого бути,не можна думати про те,з ким молишся.ЦЕ неправильно.Треба молитися,бо ніякі мери не мають заважати розмові з Богом.

      • Анатолю, Вам треба багато молитися, ходити на Службу Божу у Храм, сповідуватися, жертвувати…А не тільки пустими словами жонглювати наче в самодіяльному цирку-шапіто. Такі Ваші дії нічого не варті.Тому люди до вас так і ставляться. Не голосують за вас на виборах та не оказують Вам підтримки

  2. розстрілювати своїх – улюблена тактіка авторів цвітних революцій, так шо…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер