<

У Нововолинську хочуть заборонити торгувати алкоголем вночі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 25.07.2018 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ коментарів 8

На сайті Нововолинської міської ради з’явилося повідомлення щодо оприлюднення проекту регуляторного акта проекту рішення міськради «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у роздрібній торговельній мережі».

У Нововолинській міськраді переконані, що заборона торгівлі спиртним може зменшити кількість злочинів, які у місті скоюють напідпитку.

Відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів виніс на розгляд міськради проект рішення з метою:

  • впорядкування роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом, обмеження щодо їх продажу;
  • недопущення порушень громадського порядку в нічний час доби;
  • зменшення кількості злочинів скоєних у стані алкогольного сп’яніння;
  • формування в суспільстві здорового способу життя.

Проект винесено на виконання Законів України:

«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових»;

«Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів»;

«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму» «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у роздрібній торговельній мережі».

Проект рішення Нововолинської міської ради оприлюднено на офіційному сайті міськради за адресою: www.novovolynsk-rada.gov.ua, в розділі «регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення будуть прийматись у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань упродовж місяця з моменту розміщення (оприлюднення) на офіційному сайті Нововолинської міської ради проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу (26.07.2018р.) за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби, 27, каб. 203, (відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів виконавчого комітету Нововолинської міської ради), йдеться в повідомленні.




коментарів: 8
  1. Алкоголь і наркотики проблема міста…Страшно дивитись на молодь з впалими очима і білою шкірою …. На “Ковпака” в аптеку страшно зайти, в черзі пять чоловік, а вони через голови, як до школи без черги:” Шприц 2 і серветку”………

  2. Коли то було аміго цілодобове шо ти мелеш !!
    Продають вночі тільки на лукойлі

    • Трохи культури, панянко: ми на брудершафт не пили і на “ти” не переходили
      Аміго таки колись давно був цілодобовим, я це точно пам’ятаю. Просто давно не мешкаю у рідному місті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер