<

У Нововолинську до Дня захисника України відбулися тематичні заходи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 13.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ коментарі 2

13-го жовтня у Нововолинську, напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, відбулися заходи, присвячені Дню захисника Вітчизни.

До вшанування пам’яті всіх загиблих долучилися священнослужителі, військовослужбовці,  воїни УПА, представники місцевої влади і поліції, працівники підприємств, установ та небайдужі жителі міста. Біля меморіальної стенду з фотографіями героїв, що на майдані Незалежності, відслужили панахиду.

dsc_2303
dsc_2332

У палаці культури відбувся захід під назвою «Україна в серці». «День захисника України символізує зв’язок поколінь. У 20-му столітті традиції козаків перейняла Українська повстанська армія. І сьогодні відданість Батьківщині демонструють воїни АТО», – зауважив у своїй промові перший заступник міського голови Андрій Сторонський.

dsc_2331

Учасникам АТО та воїнам УПА були вручені нагороди.

dsc_2373
dsc_2391

З промовами виступили військовий комісар Нововолинського комісаріату Олексій Плужнік та майор Сергій Ребітва, який висловив подяку воїнам УПА, які свого часу відстоювали незалежність України та зауважив, що саме військовослужбовці 51-шої механізована бригади свого часу прийняли на себе перші удари війни.

dsc_2282
dsc_2293
dsc_2339
dsc_2378




коментарів: 2
  1. Хлопцям слава і доземний уклін, а влада знову показушно позганяла бюджетніків.

  2. жодного військовослужбовця АТО з 51 та 14 ОМБР та інших бригад ЗСУ воєнком на урочистості не запрошував,хоч як повістки вручати то й номер телефона знає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер