<

У Нововолинську для школярів та студентів виступить камерний оркестр «Кантабіле»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:33 | 20.01.2015 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
6
/ 1 коментар

У нововолинських навчальних закладах пройдуть концерти академічного камерного оркестру «Кантабіле» Волинської обласної філармонії.

Про це йшлося на прес-конференції з керівником камерного оркестру «Кантабіле» Товієм Рівецем та заступником директора Волинської обласної філармонії Валерієм Шевчуком, – пише Волинь Post

Представив гостей міський голова Віктор Сапожніков, який зазначив, що проведення культурно-музичних заходів у навчальних закладах Нововолинська – спільна ініціатива Товія Рівеця та керівництва Волинської обласної філармонії, яка наблизити молодь до вічного та духовного.

Нещодавно творчий колектив повернувся з зони АТО, куди їздив з музично-волонтерською місією. Загалом таких зустрічей з українськими військовослужбовцями у музикантів було дев’ять.

«Камерний оркестр «Кантабіле» першим на Волині здійснив музично-волонтерську місію у зону бойових дій. Наша місія нетрадиційна, оскільки сьогодні серед проблем і жорстокості вагоме місце займає сердешне, щире слово музики, яке може зцілити і розрадити. Програма, з якою ми виходимо на сцену, охоплює аспекти національних традицій та менталітету, закликає не забувати, хто ти є і де ти народився», — зазначив Товій Рівець, народний артист України, художній керівник академічного камерного оркестру “Кантабіле”.

Про гастролі в рамках мистецько-просвітницького духовно-патріотичного туру «Кордони наші вкаже пісня» гості показали відеоролик.

Освітяни, які були присутні на прес-конференції позитивно сприйняли ідею проведення у навчальних закладах мистецько-патріотичного заходу під назвою «Боже, храни Україну!» за участю камерного оркестру «Контабіле». Вже з наступного тижня школярі та студенти Нововолинська зможуть насолодитись класичною музикою.

cb-uappp
cb-uuuuu




один коментар
  1. Аааа, хочу, хочу, хочу!!!
    Хто бачив хоч один виступ КАНТАБІЛЕ наживо, той зрозуміє!
    Пан Товій Рівець – неймовірний і харизматичний, талановитий, майстер конферансу.
    А репертуар… Досі млію від їх Лібертанго! А “Мелодія” Скорика…
    Буде нагода сходити – не пошкодуєте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок