<

У Нововолинську для допомоги постраждалим в АТО об’єдналося духовенство, соціальні служби та психологи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 24.02.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Задля допомоги адаптуватися та повернутися до нормального психологічного стану тим, хто повернувся з зони проведення АТО свої зусилля об’єднали соціальні служби, психологи, духовенство.

Днями в Нововолинському міському центрі зайнятості обговорили можливості та механізми співпраці та роботи з учасниками АТО та членами їх сімей, – пише сайт міської ради.

Захід відкрив директор міського центру зайнятості Ігор Кантор, який розповів про мету зустрічі, а також про перспективи майбутньої роботи служби зайнятості з тими, хто повернувся з зони проведення АТО.

Представник військового комісаріату повідомив, що в березні-квітні 2015 року будуть демобілізовані із зони проведення АТО близько 200 чоловіків- мешканців міста Нововолинська.

Психолог радить не залишати бійців наодинці. Підтримка, піклування, любов близьких та друзів є найкращими ліками.

Ольга Лакиш, директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді наголосила, що психологічна допомога необхідна не тільки військовим, але й членам їх сімей: батькам, дружинам, дітям та запропонувала проведення занять з психологом із залученням прихожан церков, настоятелі яких були присутні на заході. Це дозволить розширити коло тих людей, хто може психологічно допомогти учасникам АТО, що вже повернулись додому та їхнім сім’ям.

Декан Нововолинського деканату, настоятель Свято-Духівського Собору митрофорний протеієрей Стефан Фульмес підтримав проведення таких занять. Дуже важливе об’єднання душевного та духовного врачування.

Учасники погодилися на тому, аби проводити зустрічі та тренінги з залученням практичного психолога до спілкування з активними громадянами, які будуть безпосередньо надавати психологічну допомогу учасникам АТО та членам їхніх сімей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер