<

У Нововолинську діють “податкові” шахраї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 23.04.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Останнім часом до регіональних підрозділів внутрішньої безпеки надходять заяви та повідомлення від посадових осіб Нововолинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області про вчинення шахрайських дій невідомими особами від їх імені, а також, навпаки, від суб’єктів господарської діяльності щодо скоєння стосовно них протиправних дій.

Про це повідомляють у Нововолинській ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області, – пише Під Прицілом

Виявлені факти шахрайства мали місце на території міста Нововолинська. Переважна більшість подій розвивається за одним і тим самим сценарієм.

Як правило, до посадових осіб суб’єктів господарської діяльності телефонує громадянин, який звертається нібито від імені заступника начальника Нововолинської ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області з проханням надати гроші за непроведення перевірки фінансової діяльності суб’єктів господарювання, інших неправомірних вимог.

Вказані факти підривають авторитет Нововолинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області та знижують рівень довіри до працівників органів фіскальної служби зі сторони суб’єктів господарювання. Тому, у разі отримання інформації про вчинення протиправних дій під видом працівників органів фіскальної служби або нібито від їх імені, просимо повідомляти про це Нововолинський МВ УМВС за телефоном – 102, або телефонувати до управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Волинській області за номером: (0332) 777-171, а також особисто звертатись за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця