<

У Нововолинську діти-сироти отримали смачні паски

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:22 | 30.04.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Привітати та підтримати  дітей-сирІт та позбавлених батьківського піклування вирішила міська влада. Смачні паски цього дня отримали майже сотня дітей.  

Зранку в будинку Нововолинської міської ради  панує святкова атмосфера. У повітрі – запах щойно спечених пасок. Справжнє свято для дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування влаштували міські владці. Аби привітати їх із Великоднем, приготували не лише теплі слова, а й подарунки. Із побажаннями до юних ново волинців звернувся перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський. Пакунки із Великодніми солодощами вручили працівники служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради. Діти такому святу неабияк втішилися, – повідомляє сайт Нововолинськ.

Передсвяткова акція «З Любов’ю до дітей» у нашому місті стала вже традиційною. Основна її мета – довести, що ми єдині, і свято має бути в усіх – а в тих, хто лишився без батьків, особливо. Дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування у нашому місті намагаються не оминати увагою напередодні усіх свят, аби принести у  їхнє життя трохи добра і радості, а також відчуття захищеності.   




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця