<

У Нововолинську дерево впало на поліцейську машину (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:37 | 30.03.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
28
/ коментарів 5

30-го березня біля 10:00 на вулиці Нововолинській міста Нововолинська трапився прикрий інцидент: поліцейську машину привалило деревом.

За останніми даними, дереву “допомогли” впасти працівники автосервісу, які займалися спилюванням за дозволом жеку.  Береза впала в той час, коли поліцейські спішили на виклик. В авто перебувало двоє чоловіків.

На місце інциденту прибув начальник поліції. Правоохоронці складають протокол. Деталі згодом.

Як стало відомо з інсайдерських джерел, працівники автосервісу та винуватці пригоди з поваленим деревом працюють на підприємця Олександра Лісовського, власника магазину “Автозапчастини”. Треба сказати, що дозвіл на спилювання дерев жек дає за погодженням виконкому. На разі не відомо, чи був такий дозвіл у чоловіків. Крім того, явно порушувалися правила техніки безпеки. До інтернет-видання “БУГ” зателефонувала жителька Нововолинська, яка була свідком події. З її слів, береза впала за кілька метрів від неї.

Правоохоронці повідомляють, що у свідченнях чоловіків, які спиляли дерево, є багато відмінностей.

Відео Нововолинського інформаційного порталу.

IMG_7089
IMG_7092
IMG_7106
IMG_7103
IMG_7097
IMG_7088
IMG_7084
IMG_7080




коментарів: 5
    • У вас тієї сірої речовини дійсно бракує… Адже авто рухалось дорогою, яка належним чином не була огороджена поруч з тим місцем, де проводились роботи по зрізанню дерева. Будьте уважніші і свої примітивні висловлювання краще тримайте в собі! На місці поліцейської автівки могли б бути й інші транспортні засоби, перехожі (в т.ч. діти) тощо. Ось такі прояви та наслідки має звичайнісінька халатність.

  1. Така шикарна береза була! Величезне прохання до “Бугу” – вияснити причину спила дерева, і в разі незаконності – чи покарані винуватці. По місту щось коїться з тими деревами, таке враження, що у людей виникають спалахи неадеквату, бо нищаться дерева в самих несподіваних і нелогічних місцях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця