<

У Нововолинську біля ліцею №8 завершують роботи з облаштування спортивного комплексу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:02 | 23.11.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1244
/ 1 коментар

Будівництво спортивного комплексу біля ліцею №8 у Нововолинську на завершальному етапі. Залишилось встановити огорожу, глядацькі трибуни та тенісні столи.

23-го лютого міський голова Нововолинська Борис Карпус, народний депутат України Ігор Гузь та його помічник, депутат облради Андрій Бокоч оглянули стадіон.

Нагадаємофінансування з держбюджету для цього об’єкта надійшло завдяки співпраці двох нардепів: Ігоря Гузя та Андрія Геруса.

Розпочали будувати новий майданчик наприкінці 2021 року. Завершення будівництва планували навесні, але через повномасштабне вторгнення росії роботу відклали, відновити її змогли у серпні 2022 року. Виконує — ПП «Спортелітбуд», яке виграло тендер.

Наразі вже виконано всі роботи з облаштування футбольного поля, баскетбольного майданчика та бігових доріжок. Залишилось встановити паркан, тенісні столи та глядацькі трибуни.

“Хочу подякувати колезі Андрію Герусу за те, що знайшов можливість підсобити мерії та Нововолинську. На мою думку, цей спортивний комплекс найкращий у Володимирському районі. Сьогодні оглянули з міським головою об’єкт. Потрібно ще облаштувати трибуни, тенісний стіл. Ми будемо спільними зусиллями поетапно завершувати роботи. Наразі все готове до експлуатації й діти вже грають тут у футбол та займаються спортом”, – сказав Гузь.

Згідно з проєктом ще мають бути воркаут та вуличні тренажери. Але через відсутність фінансування цьогоріч їх встановлювати не будуть.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер