<

У Нововолинську безпритульні собаки накинулися один на одного біля візочка з маленькою дитиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 24.07.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
17
/ коментарі 23

23-го липня у центрі Нововолинська безпритульні пси кинулися один на одного просто біля візочка, в якому перебувала маленька дитина. Відганяти їх взявся чоловік, який проходив поруч, тим самим захищаючи маля від небезпеки.

Про це інтернет-видання “БУГ” повідомила свідок інциденту, яка надіслала лист у редакцію.

Жінка просить подолати проблему безпритульних собак у місті.

“Нововолинськ має досить багато проблем, і, схоже, додалась до списку ще одна: безпритульні тварини. Вже не перший день, а то і тиждень, на “стометрівці” гуляє зграя собак. Спочатку їх було біля п’яти, вчора вже дев’ять. І гуляли б собі далі, в чому проблема, здавалось? Якби не різного віку діти та молоді матусі з візочками, яким ці тварини “лізуть” під ноги.

Вчора зграйка собак просто таки почала гризтися біля візочка з геть маленькою дитиною, і якби не чоловік, який проходив повз і відігнав їх, не уявляю взагалі чим це все могло скінчитись. Тварини розбіглись по “стометрівці”, а потім “засіли” біля фонтану.

Насправді це дуже страшно, адже ніхто не може сказати, що у безпритульної тварини на думці, і чи здорова ця тварина взагалі. Проблема є, і її треба вирішувати, доки не стало пізно! Є ж якісь програми по відлову тварин-безхатьків. А доти будьте обережні, гуляючи в центрі міста”, – пише стурбована мешканка Нововолинська.

Питання безпритульних тварин у Нововолинську досі залишається актуальним – жителі кожного дня бояться, що будь-якої миті їх можуть покусати пси, які ходять зграями прямо в центі міста.

Друзі, переносимо дискусію з сайту на фейсбук.




коментарів: 23
  1. то вас відстрілювати і не пропускати треба. а тварин безпритульних – у притулок чи у хороші руки.
    Собака буває кусачей тільки від жизни собачей. – чули, нє???
    НЕ лізти до тих тварин і все. вони перші рідко лізуть. Бачиш сидять пси – чого туди іти?

    • Оленка безпритульні собаки вина людей.
      Ти готова віддати гроші за ремонт дороги біля садочка де вчиться твоя дитина на притулок? Чі за ремонт водоканалу?

      • Того шо в нас більша частина людей – бидло. самі сруть в країні а винуватий путін.
        Почни з себе. не жери водку в три горла, а дай 20 гривень на впорядкуввання тих собак. не збіднієш.
        Треба з себе починати. я готова щомісяця жертвувати гроші на притулок, стерилізацію. аби було кудиі гроші йшли по призначенню. в Володимирі цим займаються волонтери, але їх багато, а у Новіку майже нема. Одному чи вдвох нічого не доб”єшся.
        А всім , хто знущається над тваринами і бажає їм смерті, хочу сказати одне: всі отримаєте по ділам своїм. а ще гірше – ваші нащадки. так що думайте перед тим, як ляпати

    • А якщо будуть сидіти біля вашого підїзду пси!!! ви що тоді робить будете, як сидять нічого туди ітти))

      • Біля підізду сидять цілодобрво двоногі пси і кусаться.

    • То підніми свою жопу з лавки і занеси хоть одну собаку чи кота на стеридізацію. Тоді буде менше. заробиш + в карму, а карма штука така – все вертає, і хороше і погане.
      А п***іти не мішки ворочати, всі вміють!!

    • не підтримую.у нас в дворі собаки накинулись на 4-річну диитну,бо вона мала нагоду йти біля них.чи дитина винна,що пройшла?тільки відстрілювати

  2. Оленко Вас напевно за дупу ніколи не кусав пес цікаво як ви їх минете коли одна дорога додому і псів 10 вискочить і кожен хоче показати що він господар цієї вулиці чи дороги так як притулку в нас нема значить присипляти!!!!

    • Якраз того, шо кусали, того і кажу – собак треба стерилізувати, вони перестають плодитися і стають НЕАГРЕСИВНІ!!!!
      ви якісь тупі всі, чи шо

  3. Життя людини важливіше ,за цих смердючих псів.

    • Як якоі людини.Собака друг людини.

  4. Мені дуже прикро, що в нашому місті живуть такі безсердечні люди.
    Відстрілювати – не вихід із ситуації. Чому ми не можемо брати приклад з європейских держав? Тільки вміємо кричати: “Україна – це Європа”. В кожному нормальному місті є притулок. Чим Нововлинськ гірший? Покормити би вас, булочками з . Прикро, дуже прикро.

    • А як по іншому? Чекати коли когось загризуть?
      Я знаю, що завжди знайдуться збочені зоофіли які за песика людське життя та здоров’я на другий план поставлять.
      Як Юля чи якась оленка…

      • Я не “збочена зоофілка”, як ви висловились. Ніхто не казав, що життя людини чи її здоров`я стоїть на другому плані. Річ не у цьому. Проблему з бездомними тваринками потрібно вирішувати, але не насиллям. Всіх собак не відстріляєш, та і через певний час їх буде ще більше. Тому відстріл – не найкраща ідея. Доводити мені щось не потрібно. Я маю свою думку і змінювати її не збираюсь.

  5. Нда, собак я люблю, але не тоді,коли виходиш з будинку і тікаєш до сусідів,бо тебе за штанину вчепило падлючисько і рве пуховика інше.

  6. Так ви ж самі падлюки винні, що пси бездомні!!! Чого сучок не стирилізуєте, а кобелів не каструєте? Що 200 гривень шкода? А потім, як останні гниди викидуєте на вулицю щенят тим самим роблячи їх бездомними…а зараз сидите клопи диванні і своїми кінцівками щось ще строчите…

  7. Собака не людина,вона не зрадить.А проблема є,і її потрібно вирішувати.Хіба мало дармоїдів у мерії,потрібно іх ворушити,є ж якісь люди,які за цим повинні слідкувати.

  8. Вадим, ти щось мені хочеш сказати? Ти чомось не задоволений, в тебе якісь пооблеми? Оленка

  9. От скидайтесь грошима, робіть притулок, і без проблем , а так ви тільки дома за компьютером можете писати хрень,про еврокультуру, якої в нас небуде ще років 10

  10. Це проблема міста і винні ми самі у цьому. Всіх собак і котів я не можу забрати. Потрібна допомога. Стріляти бездомних і беззахисних тварин це насилля. Які ви після цього люди? Запрошую усіх не байдужих і просто людей з добрим серцем до ” Горкому” День і час напишу пізніше.

  11. Антек, ти готовий допомогти? Приєднуйся, будемо раді :)

  12. “Законом України «Про захист тварин від жорстокого поводження», а також ратифікованої Верховною Радою Європейської конвенції про захист домашніх тварин в Україні заборонений відстріл бездомних тварин. Їх потрібно відловлювати, стерилізувати і поселяти в притулок. Про це йдеться в статтях 17, 22, 24 Закону.” Таке ви чули? ВІДЛОВЛЮВАТИ, СТЕРИЛІЗУВАТИ, ПОСЕЛЯТИ В ПРИТУЛОК!

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

25 Квітня, Четвер