<

У Нововолинську авто злетіло у кювет, 2-річна дитина ‒ в реанімації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 11.01.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

22-річна жителька Нововолинська керуючи автомобілем «Рено Трафік» не справившись з керуванням з’їхала у кювет, де автівка перекинулась. В результаті водія та двох пасажирів з тілесними ушкодженнями  було доставлено до реанімації.

До чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вул. Дорошенка, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Працівниками поліції  було встановлено, що водій автомобіля «Рено Трафік», 22-річна жителька міста не справилась  з керуванням з’їхала у кювет де автомобіль перекинувся. Жінку-водія та двох пасажирів, 21-річного чоловіка та 2-річну дитину,  з отриманими тілесними ушкодженнями було доставлено до реанімаційного відділення Нововолинської центральної міської лікарні, автомобіль з механічними пошкодженнями доставлений на арешт майданчик Нововолинського відділу поліції.

За даним фактом  розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер