<

У Нововолинську автівка в’їхала у «швидку» та втекла, лікаря госпіталізували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 9.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 12

9-го липня вночі, близько 3:25, у Нововолинську на перехресті вулиць Східна та Заводська «швидка» в’їхала в електроопору після зіткнення з позашляховиком. Водій автівки з місця події втік.

За попередньою інформацією чорний джип Ауді зіткнувся з автомобілем швидкої допомоги, яка в результаті в’їхала в стовп лінії електропередач.

У Нововолинському відділі поліції зазначили, що автомобіль не встановили.

В автомобілі швидкої допомоги перебував черговий лікар та лікар акушер-гінеколог, якого везли для проведення ним екстренної операції.

Як повідомив головний лікар НЦМЛ Віктор Мороз, чергового лікаря екстренної медичної допомоги госпіталізували.




коментарів: 12
    • В нашому місті 3 із половиною таких автомобілів .! Потрібно( Комісара Мігре) викликати щоб знайшов!!!!!

  1. Ні не сама, є дані з відеореєстратора, нажаль номер автомобіля який скоїв ДТП не видно. Мені дуже прикро що наші люди такої думки про екстрену медицину. Мало того що наші водії дорогу не хочуть поступити швидкій- так тепер ще й перебють по одній.До речі- тепер в нашому місті знову поменшало карет швидкої- а замінити її немає чим.

  2. В нашому місті 3 із половиною таких автомобілів .Потрібно визвати ( Капітана Мігре) щоб їх знайти!!!!,

  3. Ні не сама, є дані з відеореєстратора, нажаль номер автомобіля який скоїв ДТП не видно. Мені дуже прикро що наші люди такої думки про екстрену медицину. Мало того що наші водії дорогу не хочуть поступити екстреній допомозі- так тепер ще й перебють по одній.До речі- тепер в нашому місті знову поменшало карет швидкої- а замінити її немає чим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа